13de kaas- en wijnavond N-VA Schoten

29 november 2019 - 19:00 tot 23:00

Op vrijdag 29 november 2019 organiseert N-VA afdeling Schoten haar jaarlijkse kaas- en wijnavond, in het parochiecentrum Schoten Deuzeld (naast de Heilig-Hartkerk in de Deuzeldlaan). 

Voor € 20,00 geniet u van een aperitief en uitgebreid kaasbuffet (of vleesschotel), gevolgd door een nagerecht. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs € 15,00. Onze medewerkers zorgen voor lekkere, aangepaste wijnen en andere dranken.

De deuren gaan open om 19u00. Omstreeks 19u45 gaan we aan tafel.

Hoe inschrijven?
via Gilberte Van den Abbeele (voor 25 november) met vermelding van aantal kaas- en of vleesschotels.
via e-mail: gilberte.vandenabbeele [at] n-va.be
of op het gsm-nummer: 0496/50.34.76

Om bij de aanvang van de avond alles vlot te laten verlopen, vragen wij u uw inschrijving te bevestigen door vooraf te storten op rekeningnr. BE76 9790 7182 7895 van N-VA Schoten, met vermelding van uw naam en het aantal kaas- en vleesschotels.

Wie met de wagen komt, verzoeken we om in de omliggende straten niet op de grasperken te parkeren. Er is bijkomende parkeerruimte voorzien op de speelplaats van de school (inrit Stanislas Meeuslei).

U bent van harte welkom met familieleden, vrienden en sympathisanten!

De voorbije verkiezingen van mei hebben ervoor gezorgd dat we intussen een nieuwe Vlaamse regering hebben, met een nieuwe minister-president en onze eigen burgemeester, Maarten De Veuster als nieuw verkozen Vlaams parlementslid. Hiermee kunnen we de belangen van Schoten met nog meer vuur in Brussel blijven verdedigen.
Ondertussen heeft op gemeentelijk vlak de nieuwe legislatuur er bijna een jaar opzitten, waarin de N-VA in Schoten een belangrijke rol speelt en ambitieuze plannen heeft. Tijd dus om eens een eerste stand van zaken op te maken, maar vooral ook om vooruit te kijken. De burgemeester, onze schepenen, onze mandatarissen en onze bestuursploeg zijn er voor u en kunnen uw vragen beantwoorden en met u van gedachten wisselen.