10 MILES 2017: SPONSOR ONZE LOPERS EN STEUN 2 GOEDE DOELEN TEGELIJK!

23 april 2017 - 08:00

De Antwerp 10 Miles zijn een echte klassieker voor ieder zichzelf respecterende loper. Elk jaar vinden tienduizenden Vlamingen hun weg naar Linkeroever om deel te nemen aan hét loopevent van het jaar. Op zondag 23 april 2017 vindt de 32ste editie plaats. N-VA stad Antwerpen blijft niet achter en wil naar goede gewoonte deelnemen met een uitgebreide delegatie aan deze Antwerpse loopwedstrijd.

Dit jaar lopen onze mensen mee voor maar liefst 2 goede doelen? Maar ook U kan helpen, als sponsor. Wenst U onze deelnemers een extra duwtje in de rug te geven? Zet dan samen met onze partij uw schouders onder WITH LOVE BY FERRE en de behandeling van LIES COECKELBERGS.

WITH LOVE BY FERRE vervult de hartenwens van de 6-jarige FERRE om andere kindjes te helpen en is ontstaan nadat Ferre zijn strijd tegen kanker heeft verloren. In de 2 jaar dat Ferre ziek was is er door veel lieve mensen veel geld opgehaald. Geld om behandelingen en/of medicatie te kunnen betalen die niet vergoed werden. Nu deze held er niet meer is en het ingezamelde geld niet verder kan gebruikt worden voor zijn behandeling, is besloten om met dat geld Ferre zijn toekomstdroom uit te laten komen...Kindjes helpen!

De 30-jarige LIES COECKELBERGS vecht tegen een agressieve hersentumor. Klassieke behandeling kan haar leven verlengen, maar dure immuuntherapie is haar enige kans op genezing. Het goede nieuws is dat immuuntherapie beter werkt bij een hooggradige tumor zoals die van Lies. Maar een behandeling kost veel geld: 50.000 euro. Geld dat niet wordt terugbetaald.

Wij hopen, samen met u, een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor deze goede doelen. Zo tonen we dat onze partij naast sportief ook écht sociaal is. Trek daarom uw familie, vrienden en kennissen over de streep en overtuig ze om onze lopers mee per gelopen kilometer te sponsoren.  

U WIL EEN VAN ONZE LOPERS SPONSOREN?

U stuurt een e-mail naar david.dogge [at] n-va.be met de melding dat U wil sponsoren en u stort een door u gekozen bedrag op onze rekening.

Sponsorgeld kan nog tot 23 april gestort worden op rekeningnummer BE23 7512 0231 8091 van N-VA Stad Antwerpen met vermelding van: “Goede doelen 2017”

U BENT ZELF INGESCHREVEN ALS LOPER MAAR WIL GRAAG IN EEN N-VA-SHIRT MEELOPEN?

U stuurt een e-mail naar david.dogge [at] n-va.be met vermelding van uw maat van t-shirt. U kan het t-shirt dan ophalen in de N-VA-tent op 23/4/17.

Adres: 

Bedrijventerrein op Antwerpen Linkeroever: Grasveld tussen de Reinaartlaan, de Gloriantlaan en de Charles De Costerlaan.