Fietstocht en barbecue

23 september 2017 - 12:00

N-VA Mechelen brengt je langs de mooiste Mechelse plekken waar de N-VA de voorbije jaren de Verandering realiseerde. En dat zijn er heel wat!

Een uitgestippelde fietstocht van 27 kilometer leidt jou samen met je gezin en vrienden over de fietsostrade en door de wijken Caputsteen en Galgenberg naar Battel en Hombeek, door het Vrijbroekpark en het Hovenierspark richting centrum, en via onder meer de nieuwe stadsparkjes en de Nekkersite weer naar het startpunt aan de grens met Sint-Katelijne-Waver. Voor wie liever wandelt, stippelden we een wandeling van 6 kilometer uit van aan de startplaats tot aan de Dierenbescherming.

Vertrekken kan tussen 12 en 15 uur vanuit zaal De Goede Herder, op de grens tussen Mechelen en buurgemeente Sint-Katelijne-Waver. Bij het vertrek krijg je een plannetje mee met een woordje uitleg over alle projecten langheen het parcours.

 

Doorlopend barbecue

Of je nu mee fietst of wandelt - of net niet: de hele namiddag en avond (tot 20 uur) kan je genieten van een heerlijke barbecue met vlees, vis of vegetarische gerechten. Er is bovendien kinderanimatie voor de jongsten. En van 20 uur tot middernacht kan je je stijve kuiten strekken op de dansvloer.

 

Inschrijven 

Stuur vóór 20 september een mail naar barry.swinnen [at] n-va.be en laat hem weten wat we voor jou op de barbecue mogen leggen en hoe laat je ongeveer komt eten. Schrijf vervolgens het totaalbedrag van je bestelling over op rekeningnummer BE74 9790 7371 0507 van N-VA Mechelen.

  • 3 stukken vlees (worst, brochette, kipfilet) - 15 euro
  • 2 stukken vlees naar keuze + vispapillot - 15 euro
  • 2 vegetarische stukken - 15 euro
  • 2 stukken vlees (hamburger, kipfilet) - 12 euro voor kinderen tot 12 jaar; kleuters eten gratis mee
Adres: 

Zaal De Goede Herder

Goede Herderlaan 2-8 - 2860 Sint-Katelijne-Waver